Uw winkelwagen is leeg!
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Türkçe
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Over ons

Beste klant,

Bedankt voor het bezoeken van onze website en uw interesse om meer informatie te krijgen over ons bedrijf.

Over ons

TM Medical Concept introduceert hoogwaardige medische producten tegen aantrekkelijke prijzen. 

De combinatie van diepgaande productkennis aan de gebruikerszijde en een lange internationaal ervaring met productkennis van inkoop en verkoop zijde, gekoppeld aan een breed mondiaal netwerk maakt een brede sourcing mogelijk.

TM Medical Concept werkt samen met internationale en betrouwbare fabrikanten om u de best passende oplossingen te bieden.

Als leiders in medische disposable producten line hebben we 4 productie locaties met een totale grootte van 40.000 m2 en 3.000 man personeel.

Als oprichter van TM Medical Concept vorm ik al jarenlang sinds 1987 de schakel tussen diverse internationaal medische instellingen en heb ik met ze samengewerkt. We weten hoe belangrijk het is om goede en betaalbare producten te leveren. Daarom werken wij samen met betrouwbare fabrieken om onze klanten en medische instellingen de beste kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen te kunnen bieden.

Wij leveren de medische disposables 

rechtstreek uit de fabriek, dit bespaart veel onnodige kosten.

We kunnen de volgende producten rechtstreek vanuit de fabriek leveren aan onze klanten:

• Diverse soorten medische maskers:

FFP2, FFP3, Type IIR, N95, KN95 mondmasker  

• Schorten

• Desinfectiemiddelen en dispensers

Onze disposables worden gebruikt om producten, gebruikers en / of patiënten te beschermen tegen besmetting en worden ingezet in omgevingen waarin hygiëne een cruciale rol speelt. Al decennia leveren wij onze disposables onder andere aan de gezondheidszorg, voedingsindustrie, horeca,  schoonmaak sector enz.

TM Medical Concept introduceert verder medische korsetten, orthopedische steunen voor paralytics, revalidatieapparatuur, loopmaterialen, prothesen en orthesen.

Onze klanten zijn medische groothandels (ziekenhuizen, zorginstellingen, apotheken, drogisterijen, bedrijven. enz.).

We hebben zeer uitgebreide productlijnen. Braces, verbanden, elleboogkrukken, halsbanden, oefenmaterialen, orthesen, orthopedische hulpmiddelen, hoofdkussens, podotherapieproducten, rugsteunen, sportmaterialen, oefenmaterialen, verschillende sokken, esthetische korsetten siliconen schoenenzolen enz, …

U kunt uw bestelling eenvoudig per mail plaatsen.

 

Back to Top